Bazen terasa s betonskim oplocnikom pored kuce

O nama

Tu se osjećamo kao kod kuće

Frühwald – međunarodno obiteljsko poduzeće

Frühwald je s radom započeo kao mala betonara prije 90 godina. Unatoč promjenama tijekom povijesti naše društvo je danas među vodećim međunarodnim poduzećima na području vanjskog uređenja. Danas Frühwald broji 120 zaposlenika u četiri vlastita pogona organizirana kroz pojedinačna društva u Mađarskoj, Hrvatskoj, Austriji i Rumunjskoj.

U većini država srednje i istočne Europe ćete naići na naše opločnike i ploče: u vrtovima, u okolišu privatnih i javnih institucija (dječjih vrtića, škola i sveučilišta), ali jednako tako i na javnim površinama – na javnim gradskim trgovima i pješačkim zonama.

Na svakom koraku nižemo uspjehe

Godine 2006. Frühwald pokreće proizvodnju i prodaju u malom pogonu u Dicmu. U sljedećih dvanaest godina razvija se uspješno i stabilno poduzeće sa 20 zaposlenika i osigurava proizvode betonske galanterije za tržište s velikim potencijalom za našu grupaciju.

Međunarodni rast – regionalna odgovornost

Iako smo međunarodno uspješna grupacija, ostali smo ipak obiteljsko poduzeće sa snažnim, regionalnim korijenjima. Naš uspjeh zasigurno zahvaljujemo specifičnom znanju naših zaposlenika i rukovodećeg kadra iz regije. Kultura poslovanja koju živimo pod načelom inovativnosti, transparentnosti, fleksibilnosti i uske suradnje sa svim zaposlenim tvori osnovu i temelj našeg održivog, međunarodnog rasta.

Sa dodatnim angažmanom novih vlasnika, u protekloj godini su postavljeni ciljevi uspostavljanja naše vodeće uloge u dizajnu, inovacijama i podršci kupcima te kako dalje proširiti našu prisutnost na tržištu popločavanja i uređenja vanjskih površina. Naravno, sve to prate i odgovarajuće investicije u nove proizvodne tehnologije i usluge podrške našim kupcima.

U fokusu našeg poslovanja stoje želje naših kupaca i naša tendencija prisutnosti u svim regijama. Samo na taj način možemo postati poduzeće koje postavlja trendove na tržištu uređenja vanjskih prostora. Ozbiljno shvaćamo našu odgovornost regionalnog poslodavca. Na licu mjesta i iz prve ruke osluškujemo potrebe naših kupaca pa je logičan slijed za budućnost daljnji rast i etabliranje na tržištu betonskih ploča i opločnika.