Tvrtka

Tu se osjećamo kao kod kuće

Frühwald – međunarodno obiteljsko poduzeće

Temelj svega bila je mala betonara koja je počela sa radom prije 90 godina. Unatoč promjenama tijekom povijesti naše društvo je danas među vodećim međunarodnim poduzećima na području vanjskog uređenja. Danas Frühwald zapošljava 120 zaposlenih u četiri vlastita pogona organizirana kroz pojedinačna društva u Mađarskoj, Hrvatskoj, Austriji i Rumunjskoj.

U većini država srednje i istočne Europe ćete naići na naše opločnike i ploče: u vrtovima, u okolišu privatnih i javnih institucija (dječjih vrtića, škola i sveučilišta), ali jednako tako i na javnim površinama – na javnim gradskim trgovima i pješačkim zonama.

Na svakom koraku nižemo uspjehe

Godine 2006. Frühwald pokreće proizvodnju i prodaju u malom pogonu u Dicmu. U sljedećih dvanaest godina razvija se uspješno i stabilno poduzeće sa 20 zaposlenika i osigurava proizvode za tržište s velikim potencijalom za našu grupaciju.

Međunarodni rast – regionalna odgovornost

Iako smo međunarodno uspješna grupacija, ostali smo ipak obiteljsko poduzeće sa snažnim, regionalnim korijenjima. Naš uspjeh zasigurno zahvaljujemo specifičnom znanju naših zaposlenika i rukovodećeg kadra iz regije. Kultura poslovanja koju živimo pod načelom inovativnosti, transparentnosti, fleksibilnosti i uske suradnje sa svim zaposlenim tvori osnovu i temelj našeg održivog, međunarodnog rasta.

Sa dodatnim angažmanom novih vlasnika, u protekloj godini su postavljeni ciljevi uspostavljanja naše vodeće uloge u dizajnu, inovacijama i podršci kupcima te kako dalje proširiti našu prisutnost na tržištu popločavanja i uređenja vanjskih površina. Naravno, sve to prate i odgovarajuće investicije u nove proizvodne tehnologije i usluge podrške našim kupcima.

U fokusu našeg poslovanja stoje želje naših kupaca i naša tendencija prisutnosti u svim regijama. Samo na taj način možemo postati poduzeće koje postavlja trendove na tržištu. Ozbiljno shvaćamo našu odgovornost regionalnog poslodavca. Na licu mjesta i iz prve ruke osluškujemo potrebe naših kupaca pa je logičan slijed za budućnost daljnji rast i etabliranje na tržištu betonskih ploča i opločnika.