Misija i vizija

Misija – Čuvati tradiciju, oblikovati budućnost

U usponu

Tradicija i obiteljske vrijednosti tvore bit naše međunarodne grupacije. Naše zaposlenice i zaposlenici posjeduju sveobuhvatno znanje o proizvodima betonske galanterije, popločavanju i općenito uređenju vanjskih površina. Njihova iskustva ugrađujemo u daljnji razvoj naših betonskih proizvoda, ali i sveobuhvatnih pratećih usluga. Kvaliteta, stalno optimiranje proizvodnih procesa, a posebno fokus na naše kupce jamstvo su svijetle budućnosti. Inovativnost i ciljani rast dio su naše poslovne vizije.

Nudimo premium proizvode za svačije potrebe

Frühwald – ime za Premium opločnike i ploče koji oduševljavaju i najzahtjevnije kupce. Stilski dizajn s optimalnim omjerom cijene i kvalitete čine naše proizvode savršenim izborom kupaca. Polazimo od činjenice da kreiramo životne prostore naših kupaca. Na takav način stvaramo kvalitetno i ugodno okruženje sa dizajnerskim rješenjima za svačiji ukus i zahtjev – kako za privatne tako i za javne površine.

Slušamo Vas

Upravo zahvaljujući našoj snažnoj, regionalnoj poziciji, blizu smo našim kupcima. Neovisno o tome radi li se o oblikovanju terasa, pristupnih kolnih puteva do kuća ili popločavanja javnih trgova, za svaki zahtjev nudimo optimalno rješenje. Podrazumijevamo pouzdanost i uvijek maksimalnu kvalitetu. Stalnim dodatnim obrazovanjem i obukom naših zaposlenika osiguravamo našim kupcima najbolje moguće savjetovanje u dizajniranju okućnica, vrtova, terasa, ali i šetnica i trgova. Stručno i ljubazno osoblje uvijek je na usluzi za sva pitanja kupaca.

Gradimo na inovativnosti

Već skoro 90 godina Frühwald se dokazao na tržištu, a tijekom svih godina se sakupilo i opsežno znanje i iskustvo. Tradicija je naša inspiracija na putu u budućnost. Iz desetljeća iskustva znamo koliko je važno međusobno povezivanje kvalitete, inovativnosti i dizajna. Upravo na tim načelima stalno razvijamo nove proizvode i postupke u proizvodnji betonske galanterije. A najbolji od njih služe na radost upravo Vama, našim kupcima.