Misija i vizija

Čuvati tradiciju, oblikovati budućnost

U usponu

 

Tradicija i obiteljske vrijednosti tvore srce naše međunarodne grupacije. Naše zaposlenice i zaposlenici posjeduju sveobuhvatno znanje o našim proizvodima i radu u ovoj branši. Njihova iskustva ugrađujemo u daljnji razvoj naših proizvoda i usluga. Kvaliteta, stalno optimiranje proizvodnje i procesa, a posebno fokus na naše kupce jamstvo su osiguranja naše vlastite budućnosti. Našom inovativnošću nastavljamo pisati uspješnu povijest, jer je upravo ciljani rast dio naše poslovne vizije.

Nudimo premium proizvode za sve zahtjeve

Premium opločnici i ploče koji oduševljavaju i najzahtjevnije kupce, iza ovog stoji ime Frühwald. Stilski dizajn s optimalnim omjerom cijene i kvalitete naše proizvode čine prvim izborom kupaca. Štoviše, naši proizvodi oblikuju Vaše životne prostore. Na takav način našim kupcima stvaramo kvalitetno i ugodno okruženje sa dizajnerskim rješenjima za svaki ukus i zahtjev – za privatne i javne površine.

Slušamo Vas

Upravo zahvaljujući našoj snažnoj, regionalnoj poziciji, blizu smo tržištu i našim kupcima. Neovisno od toga radi li se o oblikovanju terasa, pristupnih kolnih puteva do kuća ili popločavanja javnih trgova, za svaki zahtjev nudimo optimalno rješenje. Pouzdanost i uvijek maksimalna kvaliteta se za nas podrazumijevaju. Stalnim dodatnim obrazovanjem i obukom naših zaposlenika osiguravamo našim kupcima najbolje moguće savjetovanje kod odabranih trgovaca. Kompetentno i ljubazno od pitanja o postavljanju do pitanja o optimalnoj zaštiti naših proizvoda.

Gradimo na inovativnosti

Već skoro 90 godina Frühwald se dokazao na tržištu, a tijekom svih godina se sakupilo i opsežno znanje i iskustvo. Tradicija je naša inspiracija na našem putu u budućnost. Iz desetljeća iskustva znamo koliko je važno međusobno povezivanje kvalitete, inovativnosti i dizajna. Upravo na tim načelima stalno razvijamo nove proizvode i postupke. A najbolji od njih služe na radost upravo Vama, našim kupcima.