Tvrtka

Nova mjerila u proizvodnji betonske galanterije

 

2018 – snažno, ponovno lansiranje brenda

 

Ime „Frühwald“ stoji kao sinonim kvalitete, inovacija i dizajna na području proizvodnje opločnika i ploča. Kupce uvijek iznova oduševljavamo našim visoko kvalitetnim proizvodima, a posebno smo ponosni na našu podršku kupcima, kao i sveobuhvatno i profesionalno, osobno savjetovanje. Svi koji žele atraktivnu i stilski dotjeranu okućnicu, s Frühwaldom će pronaći savršeno rješenje.

12 godina u službi kupca!

Frühwald u Hrvatskoj slavi 12 godina svojeg rada i postojanja. Ponosni na naš uspjeh na tržištu, novim inovativnim proizvodima postavljamo temelje za daljnji rast i napredak. Konstantno prilagođavamo nastup na tržištu te proširujemo asortiman premium pločama i opločnicima koji predstavljaju idealni spoj dizajna i tehnologije. Individualizirani pristup kupcima te novi prilagođeni nastup na prodajnim mjestima i kod odabranih distributera čine okosnicu našeg poslovanja.

Osim osvježavajuće palete boja, naše ploče i opločnici su od 2018. godine obogaćene novim površinama – od obrađenih, do fino pjeskarenih – svaka kontrolirane kvalitete. Svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno su hidrofobizirani. Ova poboljšanja su dio naše snage i inovativnih rješenja koji čine bit Frühwalda, a kojima ćemo se posvećivati i u budućnosti.

Naš recept za uspjeh su dizajnerski i premium proizvodi za svačiji ukus

U središtu našeg rada i djelovanja stojite upravo Vi – naši dragi kupci. Radi se o Vašim potrebama i zahtjevima koje mi ispunjavamo najnovijim proizvodnim procesima, visokim stupnjem kvalitete i pravim osjećajem za trendove u domeni uređenja okoliša. U svemu tome nam je jako važno postići i atraktivan omjer cijene i kvalitete. Slijedimo pravilo „Dizajnerski i premium proizvodi za sve zahtjeve“.

Svi smo jedna obitelj

Snaga obitelji temelji se u snazi svakog njenog pojedinog člana. Stoga je kod nas svaki zaposlenik vrijedan član obitelji. Zajednički, kao ekipa, svi radimo na postavljenom cilju, a to je da novim premium proizvodima postavimo nova mjerila u uređenju vanjskih površina i time oduševimo naše kupce u svim prodajnim regijama.

Dođite i uvjerite se sami!

 

Slika vlasnika Slika direktorica
Potpis Robert Holzer Potpis direktorica
       Robert F. Holzer, Mag.
       CEO
       Frühwald Group
         Anita Bralić,
         direktor
         Frühwald d.o.o.