O nama

Frühwald postavlja nova mjerila

2018 – snažno, ponovno lansiranje brenda

 

Ime „Frühwald“ stoji kao sinonim kvalitete, inovacija i dizajna na području opločnika i ploča. Kupce uvijek iznova oduševljavamo našim visoko kvalitetnim proizvodima, a posebno smo ponosni na našu podršku kupcima, kao i sveobuhvatno i profesionalno, osobno savjetovanje. Onaj tko svoju okućnicu želi urediti atraktivno i sa stilom, s Frühwaldom će uvijek naći savršeno rješenje.

12 godina u službi kupca!

Frühwald u Hrvatskoj slavi 12 godina svojeg rada i postojanja. Stoga je ovo pravi trenutak da istaknemo naš uspjeh na tržištu, a istovremeno postavimo temelje za daljnji rast i napredak kroz inovativne proizvode! U sve to spada novi nastup na tržištu, ali i prošireni program premium proizvoda koji lijepo povezuje naš dizajn i tehnologije. Poboljšani rad s kupcima i novi nastup na svim našim prodajnim mjestima i kod odabranih distributera zaokružuju sliku našeg društva.

Sa osvježavajućom paletom boja naš program proizvoda u 2018. godini nudi nove površine – od obrađenih, do fino pjeskarenih – koje će vas oduševiti svojom kvalitetom. Stoga su sada svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno hidrofobizirani. Ove novosti su dio naše snage donošenja inovativnih rješenja koja stvara pravo srce Frühwalda, a kojoj smo se obvezali s pogledom u našu budućnost.

Naš recept za uspjeh su dizajnerski i premium proizvodi za svačiji ukus

U središtu našeg rada i djelovanja stojite upravo Vi – naši dragi kupci. Radi se o Vašim potrebama i zahtjevima koje mi ispunjavamo najnovijim proizvodnim procesima, visokim stupnjem kvalitete i pravim osjećajem za trendove. U svemu tome nam je jako važno postići i atraktivan omjer cijene. Slijedimo pravilo „Dizajnerski i premium proizvodi za sve zahtjeve“.

Svi smo jedna obitelj

Snaga obitelji leži u snazi svakog njenog pojedinačnog člana. Stoga je kod nas svaki od zaposlenik vrijedan član obitelji. Stoga zajednički, kao ekipa, svi radimo na postavljenom cilju, a to je da novim premium proizvodima postavimo nova mjerila i time oduševimo naše kupce u svim prodajnim regijama.

Dođite i uvjerite se sami!

 

       Robert F. Holzer, Mag.
       CEO
       Frühwald Group
         Anita Bralić,
         direktor
         Frühwald d.o.o.