Bazen terasa s betonskim oplocnikom pored kuce

Premium proizvodi

Premium proizvodi – sve prednosti na jednom mjestu

Nekoliko je ključnih elemenata koji čine temelj vrhunskih Frühwald ploča i opločnika. Iskusan tim stručnjaka u kombinaciji sa visokim standardima proizvodnje, a sve to popraćeno strogim sustavom kontrole kvalitete. Svi naši Premium proizvodi tvornički su impregnirani čime čine siguran odabir u potrazi za postojanim betonskim pločama i opločnicima.

Impregnacija betona „Frühwald protect“ prodire u unutrašnjost betonskih proizvoda i veže se za strukturu. Ovaj tanki sloj ne utječe na prirodan izgled površine, a omogućava lakše održavanje i veću otpornost na vremenske uvjete. Hidrofobno djelovanje ove metode znatno produžuje vijek trajanja ploča i opločnika, u velikoj mjeri sprječava upijanje vode i znatno smanjuje pojavu iscvjetavanja na površini.

U službi naših kupaca

Naš najvažniji moto je poznavanje i ispunjavanje potreba naših kupaca. Investicijama u novu opremu i tehnologiju dorade obogatili smo naš premium asortiman.

U cilju nam je i u budućnosti slušati potrebe naših kupaca i inovativnim, elegantnim i modernim Premium proizvodima biti među vodećim proizvođačima betonske galanterije.