5 razloga za popločavanje okoliša bazena betonskim pločama

Bazeni su, posljednjih godina, postali sve popularniji dodatak okućnicama. Osim što sam po sebi mijenja vizure svake kuće, naravno da i okoliš bazena ima bitnu ulogu u izgledu i funkcionalnosti.

Brojne su mogućnosti kada je u pitanju pod oko bazena, međutim ovdje vam donosimo 5 razloga da pod popločate betonskim pločama.

Ploca tiziano granit bez

1. Otpornost

Betonski opločnici i ploče su izuzetno otporni na temperature, kako niske tako i visoke i budite sigurni da vrući ljetni mjeseci neće utjecati na njihovu površinu ni strukturu.

2. Dizajn i estetika

Betonske ploče možete pronaći u najrazličitijim oblicima, dimenzijama i bojama.

Imate rustikalniju kuću? Odaberite Tiziano ili Lungo Balaton. Želite ipak okućnicu uskladiti s modernijom kućom? Možda je baš Finessa ili Lungo Dalmatia pravi izbor za vas.
Izbor je velik i sve ovisi o vašim preferencijama, ali mogućnosti su brojne.

U posljednje vrijeme sve popularnija je opcijakombinacije dvaju proizvoda. Oslobodite svoju kreativnost i stvorite jedinstvenu površinu!

Ploca Lungo Balaton

3. Ekološki proizvod

Sve popločane površine imaju dobru drenažu. Propuštanje oborinskih voda omogućuju pozitivan utjecaj na klimu i zrak.

4. Mogućnosti popravaka ploča/ instalacija ispod ploča

Velika prednost je mogućnost uklanjanja dijela ploča (čak jedne ploče) i ponovno postavljanje kao da se nikada nije micala. Praktično i jednostavno postavljanje betonskih ploča omogućuje i jednostavnu zamjenu.

5. Funkcionalne prednosti

Betonske ploče će se manje zagrijavati na suncu, a njihova protuklizna svojstva omogućit će vam bezbrižan boravak na bazenu, ugodan za bosonogo hodanje u ljetnim mjesecima.

Ukoliko želite imati eksterijer, odnosno okoliš bazena koji će privlačiti poglede zbog svoje estetike, a u isto vrijeme imati brojne funkcionalne prednosti, odaberite betonske ploče za uređenje.