Oblici kao element dizajna

U trendu je stilsko kombiniranje starih i novih dizajnerskih elemenata. Uporabom različitih formata, antičkih staza i površina oko kuće, arhitektonska rješenja dobit će individualan štih. Cjelokupnom dojmu suvremenosti nimalo neće naštetiti takav kontrast koji privlači pogled. Naprotiv, nastat će skladan, uravnotežen izgled snažna karaktera.

NAŠI KOMBINIRANI OBLICI

Naša kombinirana rješenja prikladna su za bezbrojne kombinacije popločavanja i za razna područja primjene. Istodobno su uvijek savršeno rješenje za sve površine oko kuće: od kolnog prilaza preko terase do vrta.

Tiziano, granit bež

ANTIČKI ELEMENTI U SPOJU S MODERNOM ARHITEKTUROM

Za osobite ambijente odaberite opločnik antičkog vizualnog efekta. Stilska mješavina rustikalnog i modernog dat će vašoj kući poseban šarm.

Florenz, antracit melirana

VELIKI FORMATI ZA MALE POVRŠINE

Zahvaljujući elementima velika formata, i mali se vrtovi mogu doimati prostranima i otvorenima. Novim tehnikama velike je formate lakše proizvoditi i postavljati. Uz pomoć primjerenih sustava za popločavanje svaka se mala površina može pretvoriti u raj.

krem bijela

Lungo Dalmatia, krem bijela

VELIKI USPJEH S MALIM FORMATIMA

Male betonske ploče dolaze u velikom stilu. Kada se pomno slože jedna do druge, tvore veličanstvenu sliku. Odgovarajućim veličinama postižu se beskrajne mogućnosti uzoraka i mozaika.

Salona, antracit melirana

RAVNE LINIJE OSTAVLJAJU DOJAM JASNE STRUKTURE

Želite li više strukture i preglednosti u vrtu, pomoći će vam ravne linije.

Ravnim pločama i stazama možete jasno podijeliti vrtne prostore i skladno ih povezati jedne s drugima.

Finessa, bijela