Impressum

Frühwald d.o.o.
Prisoje 24
21232 Dicmo
Hrvatska

T: +385 21 837 659
E-Mail: office@fruehwald.hr
Vodeći partneri: mag. Robert F. Holzer
Direktor: Anita Bralić

Trgovački sud: Trgovački sud u Splitu

MB: 2001357

Osovni kapital uplaćen u cijelosti: 20.000,00 HRK

Sjedište: Beč

MBS: 080541098
OIB: 78257862514
IBAN: HR07 2484 0081 1035 2023 8

Tehnička implementacija i grafički dizajn web stranice: Werbeagentur SALT GmbH

Slikovni sadržaj

Fotografije: Frühwald, Birkenmeier, Markus Kaiser

Pravni

Frühwald redovito provjerava i ažurira podatke na vlastitoj internetskoj stranici. Unatoč svim skrbi, ne može se jamčiti za točnost, potpunost i pravovremenost informacija. Frühwald pridržava pravo izmjene (dopune, ograničenja, itd.) na pružene informacije. Nema odgovornosti za sadržaj vanjskih web stranica koje se upućuju s ove web stranice izravnim ili neizravnim hipervezama. Za to je odgovoran samo davatelj odgovarajuće vanjske web stranice ili vanjske informacije. Isključena je odgovornost za štetu, bilo materijalnu ili nematerijalnu, uzrokovana korištenjem informacija prikazanih na ovoj web stranici, čak i ako je netočna ili nepotpuna. Svi tekstovi, grafike, slike, logotipi i slično na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravima. Svaka uporaba izvan upotrebe korisnika, kao i dupliciranje (spremanje, ispisivanje i slanje) informacija (tekstova, grafika, slika, logotipa i sl.) sadržanih na ovoj web stranici dopušteni su samo uz izričito dopuštenje tvrtke frühwald.

Izjava o privatnosti

Korištenje Frühwald web stranice obično je moguće bez naznaka osobnih podataka. Ako postoji mogućnost unosa osobnih ili poslovnih podataka (npr. ime/prezime, adresa, e-mail adresa) unutar ponude na ovoj web stranici, objavljivanje tih podataka od strane korisnika odvija se na dobrovoljnoj osnovi. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka. Vaši su podaci samo za internu upotrebu. Međutim, Frühwald nije odgovoran ako treće strane uspiju ilegalno pristupiti tim podacima.

Autorsko pravo

Osim ako nije drugačije navedeno, autorsko pravo na svim sadržajima koji se nalaze na ovoj internetskoj stranici pripada isključivo Frühwald Holding GmbH.

E-mail

Željeli bismo privući vašu pozornost na činjenicu da se poruke e-pošte šalju nama samo tijekom radnog vremena.

Pravna obavijest usluge Google Analytics:

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. (“Google”). Google Analytics upotrebljava takozvane “kolačiće”, tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje vam omogućuju analizu korištenja web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenose se i pohranjuju na Googleu na poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima web mjesta za operatore web mjesta i pružio druge usluge povezane s aktivnostima na web stranici i korištenjem interneta. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama ako je to propisano zakonom ili ako treće strane obrade ove podatke u ime Googlea. Google nikada neće povezati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti instalaciju kolačića postavljanjem softvera preglednika u skladu s tim. Međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na gore navedene načine i namjene.