Mix & Match

U Frühwaldovoj paleti nalaze se rješenja u kojima prevladava jedinstven dizajn površina, ali i proizvodi različitih obilježja, boja i formata. Njihovo kombiniranje omogućuje dinamično, raznovrsno oblikovanje prostora.

Budite kreativni…

… i odlučite se za veće ploče želite li arhitektonski moderan prostor i kulisu koja izgleda „uredno“. Ploče i opločnici neravnih ili razlomljenih rubova i razigranih boja dobro će se pak uklopiti u vrt i okućnicu prirodnijeg izgleda.

Uokvirite površine

Kada se slika uokviri, izgleda mnogo zanimljivije. Na popločanim se površinama isti učinak postiže bordurama i rubnjacima.

Tiziano, granit sivo bijela s antracit bordurom

Spoj starinskog i suvremenog

Jeste li spremni za suprotnosti? Otkrijte mnogobrojne mogućnosti, na primjer moderne sustave ploča u kombinaciji s antičkom elegancijom.

Finessa, bijela

Klasičan, kontrastni uzorak

Naš klasični proizvod daje okućnici dašak suvremenosti. Jedan je od najkreativnijih i najprilagodljivijih opločnika na tržištu. Dostupan je u brojnim bojama i oblicima, koji se mogu pojaviti u mnoštvu dojmljivih kombinacija.

Classic, siva i antracit

Različite boje i oblici

Kombinacija različitih boja odražava naš hibridni način života. Kao i boje, oblici se međusobno miješaju. Različiti stilovi mogu se s lakoćom ujediniti i stvoriti put kojim se kroči mirno, blagotvorno.

Classic