površine

FRÜHWALD

obrada površina

Površine naših proizvoda bitno pridonose oblikovanju karaktera cijelog kompleksa. Bilo da je strukturirana, profilirana, fino prskana ili fino pjeskarena, površina zajedno s bojom stvara poseban ambijent.

Naši raznovrsni načini završne obrade površina omogućit će vam stvaranje željene atmosfere, pri čemu je naglasak na visokoj kvaliteti. U ponudi imamo široku paletu različito dizajniranih proizvoda za svaki stil stanovanja i življenja. Svaki opločnik ima jedinstvena obilježja. Pogledajte inačice površina koje vam stoje na raspolaganju.

Fino prskana površina

Prava individualnost s prirodnim i glamuroznim izgledom: Razlike između boja i sirovina stvaraju mramorni uzorak.


Fino prana površina

Naglasak je na plemenitom stjenovitom omotaču koji prekriva površinu.
Rezultat: glamurozno sjajne površine.


Fino pjeskarena površina

Perfektno izrađena struktura: u prvom su redu naglašeni oslobođeni fini oblutci sa svojim prvobitnim prirodnim svojstvima i intenzivnim sjajem.


Strukturirana površina

Ova struktura površine rezultira izrazito prirodnim i istodobno karakterističnim izgledom – s upadljivim ili čak pomalo neujednačenim oblicima. Savršen izbor za vani!


Betonski glatka površina

Na površini se vidi glatka ukupna slika koja izgleda dobro bez daljnje obrade. Posebnost ove kolekcije je u tome što se može obojiti u mnoge popularne nijanse.