Kvaliteta

FRÜHWALD

Najveća kvaliteta u proizvodnom postupku

Naše betonske ploče i opločnici se proizvode isključivo u skladu sa najstrožim kriterijima kvalitete. Kontinuirano praćenje i nadzor za vrijeme kao i nakon proizvodnje značajno nadilazi zahtjeve postojećih standarda. Osim toga, naša kontrola kvalitete jamči optimalne izlazne proizvode i materijale.

 • CE-Označavanje

  Svi naši opločnici, ploče i rubnjaci nose CE – oznaku. Ova oznaka je jamstvo da svojstva naših proizvoda odgovaraju pripadajućim Europskim specifikacijama.

 • Podaci o proizvodu

  Svi opisi i provjerena svojstva naših proizvoda nalaze se u pojedinačnim specifikacijama. Tamo možete naći sve željene podatke o našim betonskim proizvodima, ali i naše preporuke za njihovu pojedinačnu primjenu.

 • Laboratorij

  Sva deklarirana svojstva naših proizvoda stalno se prate i analiziraju u našem vlastitom laboratoriju. Proizvode također šaljemo na analizu svojstava u vanjske, certificirane institucije za analizu i ispitivanje definiranih svojstava. Naš laboratorij ne služi samo praćenju tekuće proizvodnje, već je ključ nalaženja novih, inovativnih rješenja.

 • Izjava o svojstvima

  Izjave o svojstvima (DOP) sa specifikacijama najvažnijih svojstava naših proizvoda, nalaze se na našoj web stranici.

 • Postupak proizvodnje

  Naše moderno proizvodno postrojenje i opsežna baza podataka o sirovinama jamče vrhunska svojstva naših proizvoda. Tome valja pridodati i dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika, što nam omogućuje kontinuirano postizanje željene kvalitetete.

 • Zaštita na radu

  Zaštita na radu je itekako važna u svim našim proizvodnim procesima. Iz tog razloga za sva naša radna mjesta postavljamo i pazimo na ispunjavanje najviših sigurnosnih kriterija.