O Frühwaldu

HRVATSKA

Nova mjerila u proizvodnji betonske galanterije

REGIONALNI KORIJENI. MEĐUNARODNA DJELATNOST.

Ono što Frühwald danas čini jednim od tržišnih lidera su brojni faktori koji se međusobno prožimaju. Pored snažne regionalne ukorijenjenosti, u to svakako spada živa kultura poduzeća koja se bazira na transparentnosti i fleksibilnosti, ali i na uskoj suradnji. Osim toga, osnovu našeg uspjeha čine timski i prije svega lokalno aktivni zaposlenici s natprosječnim stručnim znanjem.

Bio to kupac, partner ili zaposlenik – u središtu naših poslovnih aktivnosti uvijek je čovjek. Samo se tako mala betonara, koju je Anton Frühwald osnovao prije puno desetljeća, mogla pretvoriti u poduzeće uspješno na međunarodnoj razini.

Grupacija Frühwald i ubuduće će se fokusirati na zdrav i održiv rast. Investicije donose plodove samo ako postoji rast. Najsuvremenijim proizvodnim tehnologijama, suvremenim dizajnom i najvišim stupnjem kvalitete naših proizvoda i usluga osiguravamo vodeću ulogu u segmentu ploča i opločnika. Danas i za budućnost.

GRUPACIJA FRÜHWALD – MEĐUNARODNO OBITELJSKO PODUZEĆE

Grupacija poduzeća s djelatnošću u tri zemlje: u Austriji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Uspješni i iznimno motivirani zaposlenici na svim tržištima – to je grupacija Frühwald danas. Riječ je o međunarodnom poduzeću koje objedinjuje prekogranično umrežavanje, inovativan razvoj proizvoda i lokalno stvaranje vrijednosti.

Frühwald proizvodi opločnike i ploče za sva moguća područja primjene. Kamen temeljac uspješne grupacije poduzeća položen je prije skoro devedeset godina izgradnjom male betonare. Danas se sustavi ploča i opločnika tvrtke Frühwald mogu susresti u brojnim zemljama Europe: u vrtovima, na terasama i kolnim prilazima, ulicama i putovima, trgovima i drugim centralnim lokacijama, ali i u brojnim vrtićima, školama i sveučilištima, dakle svuda gdje je potrebno profesionalno popločavanje površina.

Mag. Robert F. Holzer

Executive Partner/CEO, Frühwald Group

Anita Bralić
direktorica Frühwald d.o.o.