Kombiniranje pločnika i ploča

Ukoliko je suditi po našem bogatom iskustvu, često se kupci opločnika i ploča ograničavaju na jednu boju, jednu dimenziju, a mogućnosti su zapravo neograničene. Odlučili smo stoga jednu objavu posvetiti  mogućnostima u kombiniranju koje vam nude opločnici i ploče.

Naravno uvijek imate naše gotove kombinirane formate koji će svakoj okućnici dati dozu dinamičnosti i posebnosti. U cilju nam je približiti vam koliko je zapravo moguće biti kreativan u izboru opločnika i ploča i to u svakom segmentu – bojama, dimenzijama, čak i površinama.

Različite dimenzije opločnika

Dimenzije opločnika vam omogućuju različite kreativne kombinacije. Jedna od najpopularnijih dimenzija opločnika za kombiniranje svakako je 20×20 cm i 10x10cm. Ove dimenzije možete pronaći kod opločnika Finessa sa pranom površinom, ali i kod opločnika Classic. Čak i da odaberete jednaku boju i površinu i jedne i druge dimenzije ipak ste postigli dozu osobnosti u uređenju vaše okućnice.

Naš opločnik Florenz, koji imate priliku uzeti u dvije dimenzije, najčešće se postavlja u kombinaciji obje dimenzije i efekt je poseban.

Oplocnik Florenz na setnici

Različite boje opločnika i ploča

Uz jednake dimenzije, a kombinaciju boja moguće je tvoriti najrazličitije moguće uzorke. Sviđa vam se jedan opločnik ili ploča, a smatrate da bi cijela površina u istoj boji bila presvijetla/ pretamna? Jednostavno uzmite manju količinu kontrastnih opločnika/ ploča i osmislite svoj uzorak. Uzorak ne mora biti niti pravilan.

Oplocnik Finessa bijela i antracit

Različite boje i dimenzije

U svom bogatom iskustvu i konstantnom kontaktu s našim krajnjim kupcima, najkreativnija rješenja smo vidjeli upravo kada se kombiniraju različite dimenzije i boje opločnika. Nije potrebno se čak ograničiti samo na 2 boje ili dimenzije. Moguće ih je iskombinirati i više.

Kombinacija oplocnika classic

Različite površine i boje

U posljednje vrijeme primijetili smo da naši kupci sve više pokazuju svoju kreativnu stranu, a samim time nailazimo i na sve više kombinacija različitih površina i boja opločnika i ploča. Svime navedenim, potrebno je prepustiti mašti na volju i osmisliti svoju jedinstvenu kombinaciju. Učinite svoju okućnicu zaista posebnom i odaberite prave opločnike i ploče za vas.

Betonska ploca Finessa na terasi

Pripremili smo za vas nekoliko standardnih uzoraka opločavanja. Preuzmite prikaz i inspirirajte se u kreaciji okućnice iz snova!