Trendovi u popločavanju i uređenju vanjskih površina u 2022. godini

Važnost provođenja vremena na otvorenom

Posljednji period nam je osobito istaknuo važnost provođenja vremena na otvorenom. Samim time puno više pozornosti se pridaje uređenju vanjskih površina kako bismo boravak učinilo što ugodnijim. Neupitna je zdravstvena važnost u aktivnostima na otvorenom. Vođeni tom činjenicom želimo da naše terase, vanjske površine i vrtovi budu prostor u kojem u potpunosti možemo odmoriti svoje tijelo i duh. Pojedini trendovi su se samo prelili iz prethodnih godina, međutim imamo i pojedine novosti koje nam donosi 2022. godina. Pomno odabranim asortimanom Frühwald vam nudi kvalitetne proizvode u skladu s trenutnim trendovima.

Cvjetne gredice

Ovogodišnji trend zasigurno su cvjetne gredice. Za razliku od prethodnih godina kada je vladala jednostavnost, ove godine u trendu su cvjetne gredice s mnoštvom različitog cvijeća. Jedan od najprilagodljivijih proizvoda iz našeg asortimana su zasigurno zidni elementi Soneva. Uz pomoć Soneva zidnih blokova možete napraviti predivne cvjetne gredice koje će zasigurno plijeniti poglede.

Lungo Balaton

Betonska ploča Lungo Balaton u cappuccino boji.

Boje i uzorci postavljanja ploča i opločnika

Kao i prethodnih godina, od boja dominira siva i svi njeni tonovi. Odaberite neki od naših sustava ploča i opločnika Tiziano i Finessa. Dok Tiziano opločnik i ploče izvrsno idu uz tradicionalnije objekte, Finessa opločnik i ploče idealno se slažu uz moderne objekte. Naš opločnik Terano svakako je jedinstven odabir sa svojom strukturiranom površinom, a u trendy antracit meliranoj boji dati će posebnost svakoj površini.
Kombinirane forme vam daju brojne mogućnosti postavljanje. Inspirirajte se našim predloženim uzorcima postavljanja. Različite dimenzije u kombiniranim formatima Il Lunga i Salone ostavljaju vam prostora za kreativnost.
Jedna stvar je sigurna, a to je da klasika nikad ne izlazi iz trenda. Svi naši opločnici FlorenzClassicClassic KombiBehaton i Šesterokut imaju sivkaste boje za odabir. Ako se prepustite kreativnosti kada je u pitanju uzorak postavljanja, budite sigurni da ćete dobiti vrhunske rezultate.

Classic Kombi

Opločnik Classic Kombi u antracit meliranoj boji

Bordure

U posljednje vrijeme sve više češće viđen detalj u uređenju okućnica su bordure. Različitom bojom, ponekad i površinom možete dobiti sjajan efekt kod popločanih površina. U svom asortimanu Frühwald vam nudi mnoštvo različitih boja i dimenzija kako biste imali široku mogućnost izbora. Najčešće se postavlja bordura u kontrastnoj boji međutim uvijek se može odstupiti od tog pravila.

Finessa

Opločnik Finessa u bijeloj i bordura u antracit boji

Eko opločenja

Razvojem svijesti o važnosti očuvanja okoliša, raste i popularnost Eko opločenja. S obzirom na to da omogućavaju izvrsnu drenažu tla i prirodan izgled popločane površine, sve su češći odabir za popločavanje prilaza i parkinga. U Frühwald asortimanu možete odabrati između Travne rešetke i Eko kocke koju od sada možete osim u standardnoj sivoj dobiti i u antracit varijanti.

Idealno je vrijeme da započnete planiranje uređenja vaše okućnice! Pri tome vam na raspolaganju stoji stručno osoblje. Obratite nam se s povjerenjem na office@fruehwald.hr.