Kvaliteta

Najviša moguća kvaliteta u proizvodnom postupku

Naši proizvodi se proizvode isključivo u skladu sa najstrožim zahtjevima postavljenim za njihovu kvalitetu. Kontinuirano unutranje i vanjsko praćenje i nadzor proizvodnje značajno nadilazi zahtjeve postojećih standarda. Osim toga, naše osiguranje kvalitete jamči i optimalne izlazne proizvode i materijale.

CE-Označavanje

Svi naši opločnici, ploče i rubnjaci nose CE – oznaku. Ova oznaka je jamstvo da svojstva naših proizvoda odgovaraju pripadajućim Europskim specifikacijama.

Izjava o svojstvima 

Izjava o svojstvima (DOP) sa specifikacijom najvažnijih svojstava naših proizvoda nalazi se na našim web stranicama.

Podaci o proizvodu

Svi opisi i provjerena svojstva naših proizvoda nalaze se u pojedinačnim specifikacijama. Tamo možete naći sve željene podatke o proizvodu, ali i naše preporuke za njihovu pojedinačnu primjenu.

Postupak proizvodnje

Naše moderno proizvodno postrojenje i opsežna banka podataka o sirovinama  jamče vrhunska svojstva naših proizvoda. Tome valja pridodati i dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika, što nam omogućuje kontinuirano postizanje željene kvalitetete.

Laboratorij

Sva deklarirana  svojstva naših  proizvoda stalno se prate i analiziraju u našem vlastitom laboratoriju. Proizvode također šaljemo na analizu svojstava u vanjske, certificirane institucije za analizu i ispitivanje definiranih svojstava. Naš laboratorij ne služi samo praćenju tekuće proizvodnje, već je ključ nalaženja novih, inovativnih rješenja.

Zaštita na radu

Zaštita na radu je i te kako važna u svim našim proizvodnim procesima. Iz tog razloga za sva naša radna mjesta postavljamo i pazimo na ispunjavanje najviših sigurnosnih kriterija.