Kvaliteta

Najveća kvaliteta u proizvodnom postupku

Naše betonske ploče i opločnici se proizvode isključivo u skladu sa najstrožim kriterijima kvalitete. Kontinuirano praćenje i nadzor za vrijeme kao i nakon proizvodnje značajno nadilazi zahtjeve postojećih standarda. Osim toga, naša kontrola kvalitete jamči optimalne izlazne proizvode i materijale.

CE-Označavanje

Svi naši opločnici, ploče i rubnjaci nose CE – oznaku. Ova oznaka je jamstvo da svojstva naših proizvoda odgovaraju pripadajućim Europskim specifikacijama.

Izjava o svojstvima 

Izjava o svojstvima (DOP) sa specifikacijom najvažnijih svojstava naših proizvoda nalazi se na našim web stranicama.

Podaci o proizvodu

Svi opisi i provjerena svojstva naših proizvoda nalaze se u pojedinačnim specifikacijama. Tamo možete naći sve željene podatke o našim betonskim proizvodima, ali i naše preporuke za njihovu pojedinačnu primjenu.

Postupak proizvodnje

Naše moderno proizvodno postrojenje i opsežna baza podataka o sirovinama  jamče vrhunska svojstva naših proizvoda. Tome valja pridodati i dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika, što nam omogućuje kontinuirano postizanje željene kvalitetete.

Laboratorij

Sva deklarirana  svojstva naših  proizvoda stalno se prate i analiziraju u našem vlastitom laboratoriju. Proizvode također šaljemo na analizu svojstava u vanjske, certificirane institucije za analizu i ispitivanje definiranih svojstava. Naš laboratorij ne služi samo praćenju tekuće proizvodnje, već je ključ nalaženja novih, inovativnih rješenja.

Zaštita na radu

Zaštita na radu je itekako važna u svim našim proizvodnim procesima. Iz tog razloga za sva naša radna mjesta postavljamo i pazimo na ispunjavanje najviših sigurnosnih kriterija.