Dan otvorenih vrata

Pročitajte više o organiziranom “Danu otvorenih vrata”. Pridružite nam se dogodine!

Obnavljanje proizvodnog pogona

U Dicmu, 20. lipnja 2018. godine organizirali smo Dan otvorenih vrata za poslovne partnere i građanstvo. Povod je bio završetak obnove proizvodnog pogona za betonsku galanteriju. Više od 60 posjetitelja nam se pridružilo u obilasku novog proizvodnog pogona i demonstraciji rada proizvodnje. Gosti su bili većinom poslovni partneri koji su imali prigodu postavljati pitanja i saznati više o proizvodima koji ih zanimaju.

Ulaganje u popratne djelatnosti

Ovim putem smo željeli predstaviti novi i obnovljeni asortiman Frühwald betonskih proizvoda. Iza nas je sedam mjeseci teškog i napornog rada, ali ono što smo dobili zauzvrat je impresivno. Osim obnove i modernizacije pogona, uložili smo puno truda u razvoj marketinga i prodaje. Osim dva nova kataloga, imamo nove izložbene panoe, promo materijale, web stranicu, obnovljene urede, obnovljen izgled upravne zgrade. Zaposlili smo sedam novih radnika i uskoro kreće proizvodnja u dvije smjene. Radom u dvije smjene želimo intenzivirati isporuke betonskih ploča, opločnika i ostalih proizvoda te učiniti sve da nadoknadimo propuštene poslove koje smo zbog investicijskih radova bili prisiljeni odgoditi ili otkazati.

Ugodno druženje

Okupljanje je počelo u popodnevnim satima, nakon čega je uslijedio kratki govor direktorice Anita Bralić. Potom su se svi gosti uputili u obilazak proizvodnog pogona i skladišta, gdje su zaposlenici Frühwalda bili na raspolaganju za sva pitanja. Demonstrirana je proizvodnja ploča na novom stroju u proizvodnom pogonu te tijek i način proizvodnje betonskih blokova na pisti.
Nakon obilaska je slijedilo opušteno druženje uz hranu, piće i glazbu, do kasnih večernjih sati.

Riječi direktorice

Anita Bralić: „Kroz zadnjih par mjeseci svu svoju pažnju smo usmjerili na obnovu i ulaganje u proizvodnju. Ovim smo pokušali pokazati svim našim partnerima i kupcima da su ulaganja pri kraju, i da će naša pažnja biti usmjerenja samo na njih! Zahvaljujem se svim našim partnerima na strpljenju i povjerenju koje ste nam ukazali u ovom tranzicijskom periodu. Ali smatramo da će se vam se to strpljenje i isplatiti jer je trenutno „Frühwald d.o.o.“ jedini proizvođač na području Dalmacije koji proizvodi premium proizvode!“

Želimo se još jednom svima zahvaliti što ste nam se pridružili i podržali nas, i obećajemo da ćemo se uskoro opet družiti!

Pratite nas na Facebooku.

Pročitajte više članaka.