Frühwald na sajmu SASO 2018

Frühwald je sudjelovao na sajamu SASO 2018, tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji okuplja izlagače iz nekoliko europskih zemalja – 10 specijaliziranih sajmova/ 4 stručne konferencije/ više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva/ preko 20 godina tradicije.

Čuvati tradiciju, oblikovati budućnost

Frühwald u Hrvatskoj slavi 12 godina svojeg rada i postojanja. Stoga je ovo pravi trenutak da istaknemo naš uspjeh na tržištu betonskih ploča i opločnika, a istovremeno postavimo temelje za daljnji rast i napredak kroz inovativne proizvode!

brojnim investicijama modernizirali smo proizvodnju i postavili nove kriterije za kvalitetu betonskih proizvoda. Osim obnove i modernizacije pogona, uložili smo puno truda u rast odjela marketinga i prodaje. Predstavili smo dva nova kataloga, postavili izložbene panoe, razvili novu web stranicu, obnovili smo urede i izgled upravne zgrade. Zaposlili smo osam novih djelatnika  i krenuli s proizvodnjom u dvije smjene.

Sa osvježavajućom paletom boja naš program proizvoda u 2018. godini nudi i nove površine – od obrađenih, do fino pjeskarenih. Svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno hidrofobni. Ove novosti su dio naše snage donošenja inovativnih rješenja koja stvara pravo srce Frühwalda, a kojoj smo se obvezali s pogledom u našu budućnost.

Međunarodni rast

Iako smo međunarodno uspješna grupacija, ostali smo ipak obiteljsko poduzeće sa snažnim, regionalnim korijenima. Naš uspjeh zasigurno zahvaljujemo specifičnom znanju naših zaposlenika i rukovodećeg kadra iz regija. Kultura poslovanja koju živimo pod načelom inovativnosti, transparentnosti, fleksibilnosti i uske suradnje sa svim zaposlenicima tvori osnovu i temelj našeg održivog, međunarodnog rasta.

Sa dodatnim angažmanom novih vlasnika, u protekloj godini su postavljeni ciljevi uspostavljanja naše vodeće uloge u dizajnu, inovacijama i podršci kupcima te kako dalje proširiti našu prisutnost na tržištu popločavanja i uređenja vanjskih površina.

Terasa travnjak prozori Fruehwald ploce

Premium proizvodi za sve zahtjeve

Upravo s takvim uvjerenjem smo unaprijedili naš proizvodni asortiman 2018. godine. Najmoderniji tehnološki procesi sada obogaćuju naš dokazani i uspješan asortiman sa novim površinama, bojama i mogućnostima kombiniranja.

Našu novu kolekciju “Premium Selection” izložiti ćemo na SASO 2018, gdje možete saznati više o inovacijama i investicijama koje smo napravili u tekućoj godini. Očekuju Vas i prigodni sajamski popusti!

SAJAM SE ODRŽAVA OD 24.-27.10.2018, u Splitu, u Spaladium areni. Pridružite nam se!


Pratite nas na Facebooku.

Pročitajte više članaka.