Frühwald Prodajni predstavnici

Frühwald nastavlja s pojačanjem prodajnih snaga u Hrvatskoj, a njihov prodajni tim ne poznaje strah. S posvećenošću i predanošću, teže ka tome da obave svoj posao na najbolji mogući način. Anita Bralić, direktorica Frühwald d.o.o., pažljivo prati njihov napredak i uvijek pruža podršku na putu prema uspjehu. Njihov novi tim je usredotočen na odabranje partnerstava koja će osigurati maksimalnu kvalitetu proizvoda i usluga.

Frühwald skladu s tim ciljem, trenutnu postavu su ojačali s dva nova člana. Žarko Bilan se pridružio kao prodajni predstavnik u kolovozu 2018., dok je Filomena Skračić započela svoju ulogu kao prodajni predstavnik početkom listopada na području Zadra i Šibenika. Anita Bralić je srdačno pozdravila nove članove motiviranog tima i izjavila: “Ove godine očekujemo izvrsne poslovne rezultate. Nove kolege bit će ključni dio tog uspjeha i naše stalno rastuće obitelji!”

Od početka 2018. godine, Frühwald je zaposlio ukupno sedam novih osoba, što je rezultiralo povećanjem radnog kapaciteta za više od 60%. Ovo snažno povećanje broja zaposlenih jasno pokazuje ambiciju tvrtke da se širi i osnažuje svoje prisustvo na tržištu. Nove snage prodaje omogućuju Frühwaldu da odgovori na rastuće zahtjeve tržišta i ostvari još veći uspjeh u budućnosti.

Frühwald je poznat po svojoj posvećenosti kvaliteti proizvoda i usluga koje pružaju. Njihov fokus na odabrana partnerstva osigurava da njihovi kupci dobiju najbolje moguće proizvode i podršku. Uz podršku direktorice Bralić, prodajni tim je motiviran da ostvari izvrsnost u svim aspektima svog rada.

S novim članovima tima i većim radnim kapacitetom, Frühwald je spreman suočiti se s izazovima i iskoristiti nove prilike na tržištu. Njihov cilj je nastaviti rasti, postizati izvrsne poslovne rezultate i osigurati zadovoljstvo svojih kupaca. Svi članovi tima su predani i spremni pružiti vrhunsku uslugu koja će dalje jačati ugled Frühwalda kao pouzdanog partnera za svoje klijente.

Uz snažnu podršku očekujemo vrhunske rezultate!


Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.

Slika zaposlenik