Frühwald sudjelovanje na SASO sajmu 2018

Sudjelovanjem na sajmu SASO cilj nam je bio predstaviti nove PREMIUM proizvode i upoznati ljude sa poboljšanjima koje smo napravili u posljednjih godinu dana. S ponosom možemo reći, da smo to i postigli. 

Sajam SASO – najuspješnije izdanje

Tradicionalni 22. međunarodni sajam SASO 2018., održan u Splitu od 24. do 27. listopada, ove godine bio je najuspješniji u posljednjem desetljeću. Po broju izlagača i interesu posjetitelja za ulaganje u graditeljstvo, dosegle su se brojke veće od najboljih godina. Sajam SASO 2018 okupio je 883 brenda izlagača i suizlagača iz osam europskih zemalja što predstavlja povećanje od 26% u odnosu na prethodnu godinu. Sajam je tijekom četiri radna dana posjetilo više tisuća posjetitelja, a zabilježen je i veći broj organiziranih, skupnih posjeta.

Predstavljanje proizvoda betonske galanterije Frühwald

Sudjelovanjem na sajmu cilj nam je bio predstaviti nove PREMIUM proizvode i upoznati ljude sa poboljšanjima koje smo napravili u posljednjih godinu dana. S ponosom možemo reći, da smo to i postigli.

Brojni mediji su popratili naše sudjelovanje, primili smo veliki broj pohvala za našu prezentaciju i naše proizvode, a što je najbitnije imali smo priliku razgovarati s građanima sa splitskog područja.

SASO

DALMATINSKI PORTAL

VIDEO

TV JADRAN

MREŽA TV

A uskoro možete očekivati i video, kao osvrt na predivna četiri dana koja smo proveli u Spaladium Areni.

Investiranje u budućnost

– Prisutni smo na tržištu od Dubrovnika do Zadra. Frühwald je do sada bio poznat samo po betonskim blokovima, a sada je asortiman obogaćen i premium proizvodima. Posebne ploče se koriste u elitnom turizmu za bazene, vile i okućnice. Do sada smo bili orijentirani na Split i okolicu, ali smatramo da se s novom, obogaćenom ponudom možemo proširiti i na otoke te prema sjeveru, a u budućnosti možda i van granica Hrvatske.  Cijeli rebranding firme se dogodio ove godine. Osim novih proizvoda imamo i novi logo, nove kataloge, web stranicu, panoe kod partnera od Dubrovnika do Zadra. Cilj na sajmu nam je da se za nas pročuje. Ljudi ne moraju više ići na sjever Hrvatske ili van Hrvatske u nabavu Frühwald ploča i opločnika, već sada to postoji i u Splitu, tj u Dicmu– kaže Marina Maretić, zaposlenica Frühwalda.

Ovim putem tim Frühwald se želi zahvaliti svima koji su došli i podržali nas, i svima koji su nam pomogli da ostvarimo ovaj ogromni uspjeh.

Na kraju, sve što možemo reći je: “Hvala i vidimo se i dogodine!”

Vaš Frühwald tim

Pročitajte više članaka.