Svečano otvaranje proizvodnog pogona betonske galanterije Frühwald

Svečanom otvaranju proizvodnog pogona betonske galanterije tvrtke „Frühwald“, održanog u Dicmu 25.4.2019, pridružili su se mnobrojni gosti.

Slavlju su se pridružili g. Holzer i g. Schneeweiss s obiteljima kao predstavnici Frühwald Holdinga, župan Splitsko-dalmatinske županije, g. Blaženko Boban, načelnik općine Dicmo g. Ivan Maretić i predsjednik općinskog vijeća općine Dicmo g. Dražen Grčić.

Tvrtka Frühwald dio je Frühwald Grupacije sa sjedištem u Beču. Osim u Hrvatskoj, poslovnice i proizvodni pogoni se nalaze i na području Austrije, Mađarske i Rumunjske.

Frühwald – nova priča o uspjehu

Naša djelatnost je proizvodnja betonskih ploča, opločnika, rubnjaka i blokova za uređenje okoliša i infrastrukturnih projekata, zapravo proizvodnja betonske galanterije.

Proslava je održana u čast obnove i modernizacije postojećeg proizvodnog pogona, instalacije novog stroja i pakirne linije te povećanja kapaciteta sušionice. Osim toga Frühwald je uveo proizvodnju u dvije smjene, zbog čega je zaposleno dodatnih 4 ljudi u proizvodnji. U posljednjih godinu i pol stvoreno je više od 10 novih visokokvalificiranih poslova.

Uloženo je više od 2 mil eura u obnovu strojnog parka i upravne zgrade.

Betonske ploče i opločnici Premium kvalitete

Rezultat obnove je da kupcima sada možemo ponuditi novi, bolji i širi asortiman s posebnim naglaskom  na Premium ploče i opločnike za koje postoji veliki interes kod uređenja luksuznih hotela i vila za odmor.

Frühwald proizvodi su dokazane kvalitete i modernog dizajna, idealnog za uređenje terasa, okućnica, vrtova i sl., što su kupci brzo prepoznali i to je značajno pridonijelo rastu individualne potražnje za proizvodima, pogotovo kako se razvija ulaganje u objekte za smještaj turista na obali, otocima, ali i Zagori.

Frühwald proizvodi su već sada dio infrastrukture značajnijih projekata u Hrvatskoj kao što su Zračna luke Dubrovnik i Zračna luka Split, a brojni ugovoreni daljnji projekti potvrđuju već spomenutu kvalitetu.

„Dio Dalmacije“ je novi slogan Frühwalda iz razloga da se približe dalmatinskim ljudima, jer ne želimo govoriti samo o poslu, već i o emocijama! Osim ulaganja u proizvodni pogon, Frühwald je izgradio novi izložbeni vrt ispred svoje upravne zgrade u Dicmu. Sada imate priliku doživjeti sve Premium ploče i opločnike na licu mjesta.

Vaš Frühwald tim
Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.

Tim FruehwaldSlika fruehwald timFruehwald kamion behaton parkingNovost otvorenje Fruhwald DicmoNovost otvorenje Fruhwald Dicmo