AKCIJA! Sva kocka druge klase u pola cijene!

Akcija! Počelo je naše proljetno čišćenje skladišta. Posjetite nas i izaberite drugu klasu kocke u pola cijene!

Od ponedjeljka 27.4.2020. kreće naše proljetno čišćenje skladišta. Posjetite nas u našoj poslovnici u Dicmu i izaberite svoje pločeopločnike i rubnjake druge klase uz 50 – 70% popusta! Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Ponuda vrijedi od 27.4.2020. do isteka zaliha. Požurite iskoristiti ovu priliku! Vidimo se u Dicmu, a za sva dodatna pitanja nas možete i kontaktirati na: 021 837 659. Akcija je ograničena.

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi uzbudljivu akciju koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša akcija obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Uz našu akciju, možete ostvariti značajne popuste na našu cjelokupnu kolekciju proizvoda. To vam omogućuje da ostvarite velike uštede prilikom uređenja vašeg vanjskog prostora. Bez obzira na veličinu projekta ili stil koji preferirate, Frühwald ima pravo rješenje za vas.

Posjetite našu poslovnicu i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da svoj prostor obogatite vrhunskim proizvodima po povoljnim cijenama. Naš stručni tim je tu da vam pruži podršku i stručne savjete pri odabiru najboljih opcija za vaše potrebe.

Frühwald je vaš pouzdan partner u uređenju vanjskog prostora, a naša akcija vam omogućuje da ostvarite svoje ideje po izuzetno atraktivnim uvjetima. Ne propustite ovu priliku i transformirajte svoj prostor uz vrhunske proizvode Frühwalda!


Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.