Čelnici HGK - Županijske komore Split u posjeti proizvodnom pogonu Frühwalda

Sastanak u proizvodnom pogonu u Dicmu, Split

Dana 25.6.2020. smo imali čast ugostiti čelne ljude HGK – Županijske komore Split u našem proizvodnom pogonu u Dicmu. Predsjednika Županijske komore gospodina Jozu Tomaša i direktoricu Županijske komore Vesnu Friedl primila je direktorica Frühwald d.o.o. Anita Bralić. Gđa Bralić i njezini suradnici upoznali su naše uvažene goste s trenutnom situacijom kao i nadolazećim planovima, posebno se referirajući na situaciju gospodarstva u pandemiji uzrokavane Covidom – 19.

Omogućiti investicije

Na ugodnom sastanku smo pozdravili i podržali inicijativu Hrvatske gospodarske komore da se omoguće građevinski radovi u ljetnom razdoblju.

Komora je zahtjev nadležnom ministarstvu i uputila u ime građevinskih kompanija kako bi se pomoglo građevinskom sektoru, ubrzao njegov opravak od koronakrize i omogućila realizacija zakazanih radova, imajući na umu skromniju turističku sezonu.

Nalazimo se u situaciji u kojoj je nužno iznaći model prema kojem turistička i građevinska djelatnost mogu zajedno egzistirati. Pri tome valja dati jednaku važnost objema djelatnostima jer imaju velike udjele u strukturi našeg gospodarstva.

Predstavnici splitske Komore su nam predstavili i nove usluge i aktivnosti HGK. Jedan od tih projekata je Katalog hrvatskih proizvoda u čiju smo bazu sa zadovoljstvom uvrstili naše proizvode. Još jedan hvalevrijedan projekt je i platforma „Go Global – Go Virtual“ online b2b sastanci hrvatskih tvrtki i inozemnih.

Nastavak uspješne suradnje

Nakon ugodnog sastanka i obilaska proizvodnog pogona dogovoren je nastavak uspješne suradnje i komunikacije u unapređenju županijskog gospodarstva.

Veseli nas činjenica da su ovu uspješnu suradnju popratili i mediji, a članke pogledajte u nastavku:

Dalmatinski portal: https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/proizvodnja-u-dicmu-vazno-je-omoguciti-investicije-koje-ce-najbrze-pokrenuti-gospodarstvo/69033

Dalmacija danas: https://www.dalmacijadanas.hr/vazno-je-omoguciti-investicije-koje-ce-najbrze-pokrenuti-gospodarstvo/

Privredni.hr: https://privredni.hr/fruhwald-podrzava-inicijativu-hgk-za-pomoc-gradevinskom-sektoru

Priopćenje se nalazi i na webu HGK: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-split/vazno-je-omoguciti-investicije-koje-ce-najbrze-pokrenuti-gospodarstvo-najava

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.