Upoznajte nove proizvode 2020

Inovacije i dinamičan tim naši su faktori uspjeha već 90 godina. Osluškujući potrebe kupaca konstantno stvaramo nove inovativne proizvode. Naš tim stručnjaka konstantno radi na unapređenju asortimana, praćenju trendova, ali i na analizi povratnih informacija te kontroli kvalitete. Trudit ćemo se i u budućnosti voditi potrebama naših kupaca i slijediti trendove u uređenju vrtova, terasa i okućnica. Samim time i dalje ulagati u novu opremu i tehnologije dorade te ponuditi asortiman koji zadovoljava sve potrebe.

Opločnici

Naš asortiman opločnika smo za ovu godinu obogatili jedinstvenim Teranom. Terano opločnik se ističe svojom strukturiranom, neravnom površinom koja u kombiniranom formatu čini površine jedinstvenima i umirujućima. Izrada različitih formata pomoću kombiniranog kalupa ističe harmoniju boja i prirodno nijansiranje. Odličan je izbor za terase, prilaze, staze, parkinge, ali i za prostore oko bazena.

Više informacija o Teranu –>

Ploče

Liniju Finessa smo obogatili pločama u atraktivnoj dimenziji 60 x 30. Fino prana površina ploče, daje dozu elegancije svakoj površini. Osvježite svoje dvorište i terasu vizualno atraktivnim ovim pločama, a blaga tekstura će dati ugodan osjećaj bosim stopalima. Osim ploče, liniju Finessa smo nadopunili i novom bojom Siena bež. Klasične bijela i antracit boja dobile su “opasnu konkurenciju” pa će svi oni koji pribjegavaju toplijim bojama savršeno rješenje pronaći u novoj Siena bež boji.

Više informacija o Finessi –>

Novi color mix

Jedan od naših najpopularnijih proizvoda, Classic Kombi, upotpunjen je novom bojom – smeđe melirana. Praktični i atraktivni kombinirani formati u kombinaciji s izdržljivošću Classic “kocke” čine ovaj opločnik idealnim za sve površine oko vaše kuće. Bez obzira radi li se o površinama kojima se kreću motorna vozila ili ne.

Više informacije o Classic Kombi –>

Odaberite proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. U slučaju da trebate stručni savjet ili preporuku obratite se našem ljubaznom osoblju:

Kontakti

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.