Izložbeni vrt u Zadru, Kožino

Nakon višegodišnje uspješne suradnje s našim partnerom Medić d.o.o. iz Kožina, s ponosom najavljujemo izložbeni vrt Frühwald proizvoda. Veselimo se našem prvom izložbenom vrtu na zadarskom području.

Poseban naglasak smo stavili na naše Premium proizvode tako da imate priliku doživjeti sve prednosti koje vam pružaju naše betonske ploče, opločnici, rubnjaci i zidni elementi. Pogledajte naš novi proizvod Terano u atraktivnom kombiniranom formatu. Doživite i našu fino pranu površinu Finesse u bijeloj i antracit varijanti. Ukoliko ste za prirodni izgled vaše okućnice oduševit će vas Tiziano i njegova fino prskana površina. Osim opločnika i ploča napokon imate priliku vidjeti i jako popularne ukrasne betonske blokove Soneva.

Ukratko, ukoliko uređujete vašu okućnicu, prilaz, vrt i želite se inspirirati te pronaći vrhunske proizvode posjetite naš izložbeni vrt!

Opločnici i ploče su ključni elementi u uređenju vanjskih prostora. Oni ne samo da pružaju estetsku vrijednost, već i povećavaju funkcionalnost prostora. Izrađeni od visokokvalitetnog betona, opločnici i ploče su izdržljivi, otporni na habanje i vremenske uvjete. Dostupni su u raznim bojama, oblicima i veličinama, omogućavajući vam da stvorite raznolike dizajne i uzorke. Bez obzira želite li stvoriti elegantnu stazu, terasu ili dvorište, opločnici i ploče će vam pružiti trajnu i lijepu površinu. Uz njihovu jednostavnu instalaciju i održavanje, opločnici i ploče su idealan izbor za oplemenjivanje vašeg vanjskog prostora.

Frühwald je uvijek posvećen pružanju vrhunskih proizvoda i usluga našim kupcima. Naš izložbeni vrt predstavlja još jedan korak prema ostvarenju tog cilja, pružajući vam praktično iskustvo i mogućnost da vidite kako naši proizvodi mogu transformirati vaš prostor. Stoga vas pozivamo da posjetite našu poslovnicu u Dicmu i doživite inspiraciju koja će vam pomoći u ostvarivanju vaših snova o savršenom okolišu.

Naš poslovni partner Medić nalazi se na sljedećoj adresi:

Put Primorja 18, Kožino

Provjerite lokacije i ostalih prodajnih partnera.

izlozbeni vrt zadar
izlozbeni vrt zadar
Izlozbeni vrt Zadar

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.