Velika jesenska akcija druge klase

Od utorka 15.9.2020. kreće naša velika jesenska akcija druge klase. Posjetite nas u našoj poslovnici u Dicmu i izaberite svoje pločeopločnike i rubnjake druge klase uz 50 – 70% popusta! Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Ponuda vrijedi od 15.09.2020. do 15.10.2020. Požurite iskoristiti ovu priliku! Vidimo se u Dicmu, a za sva dodatna pitanja nas možete i kontaktirati na: 021 837 659.

https://www.facebook.com/fruehwaldhrvatska/photos/pb.100063495189862.-2207520000./3615363345173144/?type=3

Opločnici i ploče su ključni elementi u uređenju vanjskih prostora. Oni ne samo da pružaju estetsku vrijednost, već i povećavaju funkcionalnost prostora. Izrađeni od visokokvalitetnog betona, opločnici i ploče su izdržljivi, otporni na habanje i vremenske uvjete. Dostupni su u raznim bojama, oblicima i veličinama, omogućavajući vam da stvorite raznolike dizajne i uzorke. Bez obzira želite li stvoriti elegantnu stazu, terasu ili dvorište, opločnici i ploče će vam pružiti trajnu i lijepu površinu. Uz njihovu jednostavnu instalaciju i održavanje, opločnici i ploče su idealan izbor za oplemenjivanje vašeg vanjskog prostora. Zato smo mi tu za vas! Da vam pomognemo odabrati i predložiti ideje koje će vas oduševiti! Dogovorite s nama razgledavanje izložbenog vrta ili pregled robe za jesensku akciju.

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način. Jesenska akcija za sve!

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.