Novi proizvodi 2021.

Pravi je trenutak da odaberete betonske ploče ili opločnike za svoje dvorište, prilaz, stazu ili vrt! Predstavljamo vam stoga novitete u našem proizvodnom asortimanu za 2021. godinu.

Salona opločnik

Ovaj opločnik kombiniranog formata (24 x 16 cm, 20 x 16 cm, 16 x 16 cm, 16 x 10 cm)visine 5 cm izvrsno se uklapa u svako okruženje. Osim dobro poznatih boja – siva i antracit melirana, dolazi i u novoj pastelnoj boji. Pružite vašoj okućnici dinamičan i moderan izgled!

Eko kocka

Rješenje za sve površine za parkiranje automobila koje omogućuje bolju drenažu i neometani rast vegetacije. Eko kocka predstavlja savršeni spoj betona i prirode!

Dimenzije: 20 x 20 x 8 cm

Smart ploča

Jednostavni dizajn i visoka kvaliteta temeljne su karakteristike Smart ploče. Iskoristite prednosti praktičnih dimenzija i uredite svoju terasu, stazu ali i krovište zgrade.

Dimenzije: 40 x 40 x 4

Boje: siva, krem, antracit.

Uskoro najavljujemo i rubnjak novih dimenzija 100 x 10 x 20.

Sve to, ali i mnogo više inspiracije za uređenje vaših prilaza, vrtova, staza i općenito okućnice možete pronaći u našem najnovijem katalogu kojeg možete preuzeti ovdje: Premium Selection Vrt & arhitektura

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša 2021. ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.