izgradnja Veteranskog centra Sinj i Frühwald kocka

Izgradnja veteranskog centra u Sinju

Ponosni smo što smo dio ovako velikog projekta kao što je izgradnja Veteranskog centra u Sinju. Uspostavom veteranskih centara postiže se kvalitetnije uključivanje njegovih korisnika u društvo provođenjem različitih aktivnosti poboljšanja zdravstvenog i psihosocijalnog statusa korisnika. Početak izgradnje je u srpnju 2021. godine, a predviđeno trajanje radova je dvije godine.

Frühwald betonski proizvodi na objektu

U svhu ovog projekta proizveli smo i neke proizvode koji nisu u našoj standardnoj ponudi, ali će se izvrsno uklopiti u ovaj projekt. Većinom se radi o pranoj površini, odnosno Finessa opločniku. Visoka razina kvalitete, dinamični kombinirani formati, ali i elegancija prane površine stvorit će vanjske površine dostojne ovakvog projekta.

Na projektu je korišten i naš novi proizvod – Smart ploča. Praktični format ove ploče daje joj brojne mogućnosti primjene. Obzirom da dolazi u tri atraktivne boje siva, antracit i krem, ne čudi da je jedan od popularnijih proizvoda.

Još jedan novi proizvod se našao na popisu proizvoda korištenih za ovaj projekt, a to je vrtni rubnjak (ivičnjak) 10 x 100 x 20 cm.

Pratiti ćemo i dalje izgradnju i naravno objaviti galeriju u referentne objekte, po završetku. Sve novosti možete pratiti i na našim društvenim mrežama

Facebook: Frühwald Hrvatska

Instagram: fruehwaldhrvatska

LinkedIn: Frühwald d.o.o.

Pročitajte više članaka.

https://www.facebook.com/fruehwaldhrvatska

Opločnici i ploče su ključni elementi u uređenju vanjskih prostora. Oni ne samo da pružaju estetsku vrijednost, već i povećavaju funkcionalnost prostora. Izrađeni od visokokvalitetnog betona, opločnici i ploče su izdržljivi, otporni na habanje i vremenske uvjete. Dostupni su u raznim bojama, oblicima i veličinama, omogućavajući vam da stvorite raznolike dizajne i uzorke. Bez obzira želite li stvoriti elegantnu stazu, terasu ili dvorište, opločnici i ploče će vam pružiti trajnu i lijepu površinu. Uz njihovu jednostavnu instalaciju i održavanje, opločnici i ploče su idealan izbor za oplemenjivanje vašeg vanjskog prostora.

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo. Pregledajte naš katalog!

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.