Veteranski centar Sinj i Frühwald kocka

Izgradnja veteranskog centra u Sinju

Ponosni smo što smo dio ovako velikog projekta kao što je izgradnja Veteranskog centra u Sinju. Uspostavom veteranskih centara postiže se kvalitetnije uključivanje njegovih korisnika u društvo provođenjem različitih aktivnosti poboljšanja zdravstvenog i psihosocijalnog statusa korisnika. Početak izgradnje je u srpnju 2021. godine, a predviđeno trajanje radova je dvije godine.

Frühwald betonski proizvodi na objektu

U svhu ovog projekta proizveli smo i neke proizvode koji nisu u našoj standardnoj ponudi, ali će se izvrsno uklopiti u ovaj projekt. Većinom se radi o pranoj površini, odnosno Finessa opločniku. Visoka razina kvalitete, dinamični kombinirani formati, ali i elegancija prane površine stvorit će vanjske površine dostojne ovakvog projekta.

Na projektu je korišten i naš novi proizvod – Smart ploča. Praktični format ove ploče daje joj brojne mogućnosti primjene. Obzirom da dolazi u tri atraktivne boje siva, antracit i krem, ne čudi da je jedan od popularnijih proizvoda.

Još jedan novi proizvod se našao na popisu proizvoda korištenih za ovaj projekt, a to je vrtni rubnjak (ivičnjak) 10 x 100 x 20 cm.

Pratiti ćemo i dalje izgradnju i naravno objaviti galeriju u referentne objekte, po završetku. Sve novosti možete pratiti i na našim društvenim mrežama

Facebook: Frühwald Hrvatska

Instagram: fruehwaldhrvatska

LinkedIn: Frühwald d.o.o.