Dicmo - novi robot

Ponosno predstavljamo novi robot FANUC M900iB-700 koji omogućava brže pakiranje a time i bržu proizvodnju. Novi robot također pruža lakše i sigurnije pakiranje zbog veće nosivosti i donosi poboljšanje u cjelokupnom procesu proizvodnje.


Robot FANUC M900iB-700 je impresivan industrijski robot koji pruža vrhunsku performansu i preciznost u automatskoj proizvodnji. Ovaj napredni robot iz FANUC-ove M-serije dizajniran je s ciljem da zadovolji najzahtjevnije potrebe proizvodnih linija.

M900iB-700 je opremljen visokom nosivošću od 700 kg, što ga čini idealnim za obradu teških i velikih predmeta. Njegova preciznost i stabilnost omogućuju besprijekornu manipulaciju i pozicioniranje predmeta s minimalnim gubicima vremena i materijala.

Sustav upravljanja ovog robota temelji se na FANUC-ovoj pouzdanoj tehnologiji koja jamči iznimnu pouzdanost i dugotrajnost. Također, M900iB-700 je opremljen raznim naprednim značajkama kao što su senzori za sigurnost, intuitivno korisničko sučelje i mogućnost programiranja različitih putanja i zadataka.

Ovaj robot se ističe i po svojoj visokoj brzini i produktivnosti, omogućujući učinkovitu i efikasnu proizvodnju. Sa svojim naprednim značajkama i izuzetnom sposobnošću, M900iB-700 je nezamjenjiv alat u industriji gdje se traže visoka kvaliteta, brzina i pouzdanost.

FANUC M900iB-700 je savršen izbor za tvrtke koje žele poboljšati svoju proizvodnju, povećati produktivnost i ostvariti visoke standarde kvalitete. Njegova izvanredna izvedba i napredne značajke čine ga jednim od najmoćnijih robota na tržištu.

Frühwald, vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju betonskih opločnika i ploča, donosi široku ponudu proizvoda koja će vas oduševiti! Sada je pravo vrijeme da iskoristite naše posebne ponude i unaprijedite svoj vanjski prostor na vrhunski način.

Naša ponuda obuhvaća široku paletu vrhunskih proizvoda, prilagođenih raznim stilovima i potrebama. Bilo da želite stvoriti elegantne staze, moderne dvorišne terase ili dekorativne elemente, Frühwald ima sve što vam treba. Naši betonski opločnici i ploče su izuzetno kvalitetni, izdržljivi i estetski privlačni, pružajući vam dugotrajnu vrijednost i zadovoljstvo.

Za sve savjete javite se nam se na društevnim mrežama ili putem telefona. Uvijek smo tu da vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku.
Pročitajte više članaka.