Inspiracije

Ideje i inspiracija za uređenje dvorišta

U posljednje vrijeme provodimo sve više vremena na našim balkonima, terasama i u našim dvorištima. Donosimo vam stoga nekoliko trendova u uređenju okućnica. Široki izbor betonskih ploča i opločnika, ali i zidnih elemenata i rubnjaka koje vam nudi Frühwald omogućit će vam da vaše dvorište pretvodite u malu oazu mira.

Oblici i dimenzije ploča i opločnika

Kada započinjemo s uređenjem okućnice često su nam prvi izbor jednobojne ploče i opločnici klasičnih dimenzija.

Prepustite se kombiniranim formatima Frühwald opločnika i pretvorite vaše terase u dinamični prostor različitih formata.

Želite li dozu elegancije i ekskluzivnosti odabrat ćete obrađene površine Tiziana ili Finessa opločnika. Ukoliko ste ipak za ugodnu dozu topline u vašem vrtu, opločnici Terano idealan su izbor za vas. Prirodno nijansirane boje i strukturirana površina jamče vam jedinstveno dvorište, terasu i vrt.

Uzorci popločavanja

Veliki utjecaj na izgled površina imaju uzorci postavljanja ploča i opločnika. Različitim uzorcima postavljanja postignite izvanredni, a ne obični izgled. Pogledajte naše prijedloge za uzorke postavljanja. Mogućnosti su brojne stoga se nemojte ogrančavati.

Odaberite različite dimenzije i boje kako bi dodali dodatnu dozu osobnosti ili vizualno odvojili jedan dio dvorišta od drugog.

Oaza za opuštanje – veliki formati za male prostore

Čak i manji vrtovi mogu se vizulno proširiti i otvoriti. Odaberite Frühwald ploče atraktivnih dimenzija 60 x 30 i pretvorite vaše male vrtove u pravi raj.

Zidni elementi

Svoju idilu zaokružite atraktivnim zidnim elementima iz linije Soneva. Ne samo da čuvaju privatnost, Soneva zidni elementi svojim nježno nijansiranim bojama uklopit će se u svako okruženje.

Detalji uvijek čine razliku. Okomiti pregradni cvjetnjak Liastone privući će pažnju svakome, ali i zaokružiti cjelokupno uređenje vašeg „produženog dnevnog boravka“.