Inspiracije

Frühwald kombinacije

Postavite vlastite akcente

Oblikujte svoje površine različitim formatima, oblicima i bojama. Dajte svojem omiljenom kutku Vaš osobni štih!

Vi imate ideju, mi nudimo proizvode! Odabrani materijali, stilski komponirane površine i posebne tehnike obrade jamče savršen spoj estetike i funkcionalnosti.

I sami možete puno toga napraviti i tako ostvariti svoje vlastite ideje! Naši partneri u specijaliziranoj prodaji građevinskog materijala i uređenja vrtova rado će Vas savjetovati. Tamo možete nabaviti naše proizvode i dobiti potrebne informacije, ali i inspiraciju o brojnim mogućnostima koje Vam pružaju naši proizvodi.

Oslobodite vlastitu kreativnost

U današnje vrijeme dozvoljen je najraznovrsniji dizajn, što nam se svima i sviđa. Kombinacije različitih formata, boja i površina u prirodnom okruženju nesporno stvara veću privlačnost, a Vaš vrt čini atraktivnom oazom.

Moderna arhitektura ne poznaje granice

Kod oblikovanja površina sa betonskim pločama dozvoljeno je kombinirati različite materijale i biljke. Treba dodati i različite uzorke polaganja i opločne elemente, koji će u kombinaciji sa biljkama, površine i puteve ponekad činiti većim ili manjim. Iskoristite i Vi ove efekte oblikovanja prostora za vlastita rješenja.