Inspiracije

Frühwald kombinacije

Postavite vlastite akcente u uređenju vaše okućnice

Oblikujte svoje površine različitim formatima, oblicima i bojama betonskih ploča. Dajte svojem omiljenom kutku Vaš osobni štih!

Vi imate ideju, mi nudimo proizvode! Odabrani materijali, stilski komponirane površine i posebne tehnike obrade jamče savršen spoj estetike i funkcionalnosti.

I sami možete puno toga napraviti i tako ostvariti svoje vlastite ideje u uređenju okućnice! Naši partneri u specijaliziranoj prodaji građevinskog materijala i uređenja vrtova rado će Vas savjetovati. Tamo možete nabaviti naše betonske proizvode i dobiti potrebne informacije, ali i inspiraciju za brojne mogućnosti koje vam pružaju betonski proizvodi.

Oslobodite vlastitu kreativnost

U današnje vrijeme dozvoljen je najraznovrsniji dizajn, što nam se svima i sviđa. Kombinacije različitih formata, boja i površina u prirodnom okruženju nesporno stvara veću privlačnost, a Vaš vrt čini atraktivnom oazom mira.

Moderna arhitektura ne poznaje granice

Kod oblikovanja površina sa betonskim pločama u cilju je kombinirati različite materijale i biljke. Treba dodati i različite uzorke polaganja i opločne elemente, koji će u kombinaciji sa biljkama, površine i puteve ponekad činiti većim ili manjim. Iskoristite i Vi ove efekte oblikovanja prostora za vlastita rješenja.