OPLOČNICI

Frühwald opločnici će dati izgledu vaše vanjske površine poseban dašak profinjenosti, urednosti i sklada. Oni se mogu postavljati na vanjskim površinama poput dvorišta, ceste, pločnika ili terase, a sve ovisi o stilu objekta i vašim željama. Možete birati između mnoštvo različitih boja, dimenzija i oblika (kvadratni, pravokutni, šesterokutni, specifični oblici). U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete velik izbor opločnika za razne namjene. Nudimo opločnike u prirodnim tonovima koji će vanjsku površinu učiniti ekskluzivnom i elegantnom. Možete odabrati i posebne opločnike kombiniranih formata ili pak univerzalni opločnik za svako okruženje. Osim što se mogu razlikovati izgledom, opločnici mogu biti prilagodljivi različitim površinama, pa tako primjerice mogu biti namijenjeni i postavljeni da kroz njih raste trava u vašem vrtu ili da se na njima prometuje teškim vozilima.

BETONSKE PLOČE

Betonske ploče Frühwald odličan su izbor ako želite popločiti vanjske površine. Betonske ploče pogodne su za pješačke površine, a najčešće se koriste za oblaganje terasa, balkona, ali i popločavanje staza, pločnika i šetnica. Uredite svoj vanjski prostor i dajte mu dozu elegancije, osvježavajuć i uredan izgled te birajte između raznih debljina, formata, boja i površinskih obrada betonskih ploča kako biste ostvarili željeni izgled popločene površine. Ploče u našoj ponudi visoke su kvalitete i savršeno će se uklopiti u izgled svake površine.

KERAMIČKE KOMPOZITNE PLOČE

Objedinite funkcionalnost i estetiku postavljanjem Frühwald keramičkih kompozitnih ploča. U našem asortimanu nudimo visokokvalitetne GeoCeramica ploče koje su izrađene kao kombinacija keramičkih materijala i masivnog nosivog sloja od betona koji su trajno spojeni mehaničkim silama. Pomoću ove nove tehnologije moguće je sigurno i brzo postavljanje opločnika na nevezani način. Ove ploče postavljaju se postupkom „Slow-Paving“ koji vam omogućuje brojne varijacije dizajna. Osim toga, ploče su postojane na mrlje i kiseline, jednostavne su za čišćenje te imaju visoka protuklizna svojstva (čak i na kiši).

BETONSKI ELEMENTI ZA ZIDOVE/ OGRADE

Frühwald zidni elementi iz naše ponude impresionirat će vas mekim bojama, modernim betonskim glatkim površinama i širokim rasponom primjene. Dakle, možete ih postavljati i slagati na brojne načine u raznim kombinacijama, a odlično je što su otporni na klizanje, habanje, mraz i sol za posipanje. Također, pogledajte ponudu izvrsnih i praktičnih blokova za nagibe koji će vas očarati svojom praktičnošću. Blokovi su iznimno lagani i idealni za samogradnju zidova, a zbog specijalne konstrukcije potiču rast biljaka i osiguravaju optimalnu opskrbu vodom. Otporni su na mraz i možete ih postavljati samostalno.

RUBNJACI

Frühwald vrtni rubnjaci idealni su za obrubljivanje travnjaka i gredica, ali vam mogu biti korisni i kako biste ostvarili vaše kreativne ideje za uređenje. Dakle, pogodni su za univerzalnu primjenu, čak i u cestogradnji. Rubnjaci će vašim površinama dati trajnu strukturu, funkcionalan, lijep te moderan izgled. Njihove betonske površine su glatke i možete birati između atraktivnih boja (siva, crvena, antracit, bijela, pijesak) te će se uklopiti u svaku površinu. Rubnjaci su jednostavni za polaganje, a odlično je i to što su otporni na mraz.

INFRASTRUKTURA

Frühwald Infrastruktura i odvodnja garantira vam visoku kvalitetu i dugotrajnost. U našoj ponudi se nalaze betonske kanalice i cestovni rubnjaci za razne primjene. Betonske kanalice optimalan su sistem za odvodnju koji možete koristiti za cestogradnju, parkove i slično. Naši cestovni rubnjaci neophodni su tijekom cestogradnje, a karakteriziraju ih otpornost, pouzdanost i dugotrajnost bez obzira na uvjete. Dugoročno će obavljati svoje zadatke zato što su robusni, fleksibilni i otporni čak i na najjaču zimu.